eShop eDelivery Web Design Digital marketing

Στην ADS Solutions ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες ώστε να πετύχουμε:

  • Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης.
  • Μοντέρνες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες του Internet.
  • Responsive Layout – ευελιξία και προσαρμογή της ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές (υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablet).
  • Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

1. Οργάνωση και σχεδίαση

Σε πρώτο επίπεδο μελετάμε τις ανάγκες σας και μαζί καταλήγουμε στην δομή και στο τελικό sitemap της νέας σας ιστοσελίδας. Στη συνέχεια, αφού έχουμε λάβει από εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (κείμενα, φωτογραφίες), το γραφιστικό μας τμήμα αναλαμβάνει την σχεδίαση της ιστοσελίδας σε μακέτες.

2. Κατασκευή

Το δεύτερο επίπεδο είναι το πιο εντυπωσιακό! Αφού έχουμε καταλήξει στο τελικό design, η ομάδα των προγραμματιστών μας αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδας σας. Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε live την εξέλιξή της.

3. Παραμετροποίηση – Data entry

Στο τρίτο επίπεδο η κατασκευή της ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον, αυτό που απομένει είναι να ενσωματώσουμε το περιεχόμενο σας (φωτογραφίες, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα σας να πάρει την τελική της μορφή.

4. Testing – Παράδοση ιστοσελίδας

Και φτάνουμε στο τελευταίο επίπεδο, όπου πλέον το μόνο που απομένει είναι να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που ενσωματώσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος.

Σε περίπτωση όπου όλα βαίνουν καλώς, κανονίζουμε την εκπαίδευσή σας πάνω στην διαχείριση της ιστοσελίδας σας και σας παραδίδουμε τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή.

Αποκτήστε το τώρα

el