eShop eDelivery Web Design Digital marketing

Prado

Το Prado δεν είναι ένα average διδασκαλείο ισπανικής γλώσσας: αποσκοπεί στην βιωματική επαφή με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Ισπανίας, αλλά και κάποιων χωρών της Λατινικής Αμερικής. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξατομικευμένη εκπαίδευση και στη δημιουργική διδασκαλεία ενώ παράλληλα, βοηθά τους μαθητές να εμβαθύνουν στην καθημερινότητα των Ισπανών και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη ζωή.

Συνεργασία

Σε συνεργασία με το Prado δώσαμε χρώμα την ιστοσελίδα του, ώστε να παραπέμπει στην κουλτούρα και το ταπεραμέντο των ισπανόφωνων και αξιοποιήσαμε όλα τα σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα.

  • UX / UI Design
  • SEO

Responsive Design

Η ιστοσελίδα του Prado έχει σχεδιαστεί fully responsive, ώστε να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη ηλεκτρονικής συσκευής. Τα smartphone και τα tablets κερδίζουν πολύ σημαντικό έδαφος καθημερινά και η σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας στις συγκεκριμένες συσκευές αποτελεί προτεραιότητα για την ADS Solutions.

Analytics

ADS Solutions has been active in the digital world and technology since 2011. We offer solutions in all areas of the digital transition of Greek business, from the creation of online stores and dynamic country.

We are committed to our partners

el