eShop eDelivery Web Design Digital marketing

Farma Fotiadi

Φάρμα Φωτιάδη

Η οικογένεια Φωτιάδη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κτηνοτροφία, εδώ και έναν αιώνα.
Βασικός σκοπός της εταιρίας, είναι η παραγωγή ελληνικού εναλλακτικού και ποιοτικού κρέατος. 
Η ιστορία και το μεράκι για διαφοροποίηση του προϊόντος έδωσαν άλλη μια καινοτομία στο κρέας του μαύρου χοίρου Ολύμπου, εντάσσοντας στην διατροφή του τον εθνικό μας καρπό, την ελιά.
Η Φάρμα Φωτιάδη κατοχύρωσε με ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη μέθοδο διατροφής με ελιά, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας το 2014 και κατέθεσε αίτηση για παγκόσμια ευρεσιτεχνία το 2015.

Συνεργασία

Στην συνεργασία μας με την Φάρμα Φωτιάδη, αναλάβαμε την πλήρη μεταμόρφωση της ιστοσελίδας, εταιρικής προβολής καθώς και το eShop τους.

Συνδυάσαμε τον χαρακτήρα της επιχείρησης με τις νέες τάσεις του design και τις λειτουργικές απαιτήσεις του 2020.

Responsive Design

Και η ιστοσελίδα αλλά και το eShop της επιχείρησης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πλήρως λειτουργικές σε κάθε συσκευή. Περισσότερες από το 80% των επισκέψεων της σελίδας σας, θα γίνεται από smartphones και για αυτό στην ADS Solutions, σχεδιάζουμε προσαρμόσιμες προβολές σε όλες τις οθόνες, ανεξαρτήτως συσκευής (smartphones, desktops, tablets).

Ανάλυση πωλήσεων e-Shop

Στην επιχείρηση παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, αλλά και ανάλυση πωλήσεων, ανά πελάτη και είδος σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας σημαντικά την επιχείρηση στην λήψη αποφάσεων.

el